020-2615780 info@nielsharder.nl

Komische Goochelaar Emmen

Bent u op zoek naar een goochelaar inhuren in Emmen en omgeving?

Goochelaar Emmen

Goochelaar in Emmen

Goochelaar Emmen nodig? Bent u op zoek naar een goochelaar inhuren in Emmen en omgeving? Laat Crazy Harder uw publiek verbazen! Crazy Harder zorgt voor bewondering en laat het publiek achter met een grote lach en een nog groter “wauw”-gevoel. Een aanwinst voor zeker iedere avond. Keer op keer geeft de goochelaar een adembenemende show weg waarin iedereen verrukt is door de act. Het is een komiek die bruist van energie. Er wordt gelachen, gegierd en gebruld door zowel kinderen als volwassenen.

Deze goochelaar inhuren in Emmen kan voor een zeer gevarieerd publiek. De goochelaar kan iedereen entertainen van 5 tot 99 jaar oud. Bij het huren van deze goochelaar wordt uw evenement een groot succes.

Feest op zijn kop

Zet het feest in Emmen op zijn kop door het inhuren van een spetterende goochelaar. Laat je verrassen door de magische acts en interactiviteit. De shows kunnen in 4 verschillende talen worden gegeven: Nederlands, Duits, Engels en Frans. Geen een locatie is een belemmering voor deze goochelaar! Hij reist heel Nederland af om acts uit te voeren.

U kunt Niels Harder boeken voor zakelijke en privé evenementen. De Weirdo of Wonder is een goochelaar die erg getalenteerd is en vaak benaderd wordt door televisieprogramma’s en bekende Nederlanders.

Niels Harder laat u en uw publiek geloven in magie. Beleef de magie alsof het echt bestaat!

Reviews

De beste goochelaar inhuren voor in Emmen doet u door Niels Harder te boeken. De reviews laten daadwerkelijk zien dat hij uiteraard de beste goochelaar van Nederland is. Zijn optredens leveren hem altijd 5-sterren reviews op die tevens ook op de site te lezen zijn. Hij laat zijn publiek prachtige en irreële situaties meemaken die zij nog nooit eerder hebben meegemaakt.

Boeken goochelaar Emmen

Nu deze goochelaar inhuren? Boeken van een goochelaar in Emmen? Dat kan! Maak de magie zelf mee in Emmen. Bij het huren van deze goochelaar bent u verzekerd van een spectaculaire en speciale optreden. Voor het boeken van Niels Harder kunt u bellen op 020-2615780.

Volg ons op Facebook

Niels Harder

Waarom Niels Harder boeken op uw event?

vinkWerkzaam door heel Nederland
vinkEen entertainer pur sang
vinkShow voor iedereen, Jong & Oud
vinkBekend van SBS6, TROS en NPO3