020-2615780 info@nielsharder.nl

Komische Goochelaar Groningen

Voor uw gelegenheid binnenkort kunt u de beste goochelaar inhuren voor in Groningen.

Goochelaar Groningen

Goochelaar Crazy Harder in Groningen

Goochelaar Groningen – Op zoek naar een goochelaar huren in Groningen en omgeving? Bij Niels Harder zult u versteld staan welke geheimen er schuilen bij hem. Wat daar allemaal uit komt, zal u doen verbazen! Niels Harder is een ervaren beroeps goochelaar die voor elk evenement een passende en verpletterende act voor u en uw publiek klaar heeft staan. Geen een event in Groningen is pas af zonder een goochelaar huren voor top entertainment. Crazy Harder, is gespecialiseerd in het presenteren van knallende en magische acts die geschikt zijn voor alle leeftijden en elk soort publiek.

Ademloos publiek

Bij een goochelaar inhuren wordt een ademloos publiek gegarandeerd van begin tot eind. Uit ervaring van klanten, waaronder bekende Nederlanders en bedrijven, is gebleken dat elk optreden altijd een succes is geweest. Tevens is Niels Harder ook vaak genoeg te zien geweest op televisie, zoals het voormalig bekende Uri Geller programma op SBS6. Men nodigt deze topgoochelaar graag uit. Niet alleen naar Groningen, maar door heel Nederland reist hij af.

Niels Harder wordt zelfs naar het buitenland met regelmaat uitgenodigd. Op klantenvertellen.nl zijn onafhankelijke reviews te lezen. Daar wordt bewezen wat voor power en magie hij naar het podium brengt. Hij scoort maar liefst een 9.1! Cijfers liegen niet. Niels Harder voldoet niet aan uw verwachtingen, echter zelfs hoger dan uw verwachtingen.

Interactieve act

Een goochelaar inhuren betekent een interactieve act bij ons. Het publiek denkt mee en maakt de magie ook mee. Uw gasten werken mee aan het programma, waardoor er sprake is van 100% interactiviteit. Het publiek wordt volledig bij de show betrokken en in de wereld van Crazy Harder meegezogen.

Boeken goochelaar Groningen

Boeken goochelaar Groningen? Voor uw gelegenheid binnenkort kunt u de beste goochelaar inhuren voor in Groningen. Een komische show is niet te missen op uw event. Het publiek wordt gegarandeerd geëntertaind. Voor het boeken van Niels Harder kunt u bellen naar telefoonnummer 020-2615780.

Volg ons op Facebook

Niels Harder

Waarom Niels Harder boeken op uw event?

vinkWerkzaam door heel Nederland
vinkEen entertainer pur sang
vinkShow voor iedereen, Jong & Oud
vinkBekend van SBS6, TROS en NPO3