020-2615780 info@nielsharder.nl

Komische Goochelaar huren Amsterdam

Wilt u een goochelaar huren in Amsterdam? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken!

Goochelaar huren Amsterdam

Goochelaar huren Amsterdam?

Crazy Harder geeft altijd een spetterende show weg. Zowel voor bedrijven als particulieren is hij beschikbaar. Wanneer u op zoek bent naar het huren van een komiek, dan is Niels Harder de juiste keuze bij uitstek. Hij treedt op tijdens verschillende soorten feesten, zoals bruiloften, personeelsfeesten, jubileums, bruiloften, bedrijfsevenementen, verjaardagen en nog veel meer. Bij alle shows bent u verzekerd van een professionele goochelaar die passie heeft voor zijn vak. Niels Harder komt daarom graag naar Amsterdam om van uw feest daadwerkelijk een succesvol feest te maken!

Van kleins af aan
Niels Harder wist al van kleins af aan al af dat hij artiest wilde worden. Tijdens zijn jeugd heeft hij diverse soorten publiek reeds kunnen vermaken. Deze entertainer heeft zich ontwikkeld tot een zeer groot succes. Hij was meerdere malen op tv te bewonderen geweest, zoals in de halve finale van Britain’s Got Talent en Das SuperTalent (Germany), Bananasplit en de Nieuw Uri Geller Show. Regelmatig wordt hij zelfs uitgenodigd om op te treden voor evenementen van bekende Nederlanders. Meerdere bedrijven, zoals banken, grootwinkelbedrijven en themaparken hebben al ervaren dat een goochelaar huren niet meer hetzelfde is nadat ze Niels Harder hebben zien optreden! Hij staat garant voor het beste entertainment tijdens een evenement.

Acts
Zijn acts zijn geschikt voor iedereen van 5 tot 99 jaar. Bovendien kan Niels Harder zich presenteren in 4 talen, namelijk: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Zijn publiek is erg breed en hij weet iedereen in welke leeftijdscategorie dan ook te vermaken! De acts kunnen op elke willekeurige locatie worden uitgevoerd.

Contact
Ervaar de magie en beleef het zelf! Deze komiek is gegarandeerd een knaller op uw feest. Bij het huren van deze goochelaar bent u verzekerd van een optreden bomvol glamour, power en komedie. Voor het boeken van Niels Harder kunt u bellen naar 020-2615780

Volg ons op Facebook

Niels Harder

Waarom Niels Harder boeken op uw event?

vinkWerkzaam door heel Nederland
vinkEen entertainer pur sang
vinkShow voor iedereen, Jong & Oud
vinkBekend van SBS6, TROS en NPO3