020-2615780 info@nielsharder.nl

Komische Goochelaar Roosendaal

U kunt Niels Harder boeken voor zakelijke en privé evenementen.

Goochelaar Roosendaal

Goochelaar Roosendaal

Goochelaar Roosendaal inhuren? Als u op zoek bent naar een goochelaar in Roosendaal dan stopt uw zoektocht naar een goochelaar huren hier. Beroepsgoochelaar Niels Harder die al ruim 12 jaar ervaring heeft en van kleins af aan al een brandende passie voor dit vakgebied heeft, geeft u de meest spectaculaire show!

Reviews

De beste beroepsgoochelaar inhuren voor in Roosendaal doet u door Crazy Harder te boeken. De reviews laten daadwerkelijk zien dat hij uiteraard de beste goochelaar van Nederland is. Hij laat zijn publiek prachtige en irreële situaties meemaken die zij nog nooit eerder hebben meegemaakt. Zijn optredens leveren hem altijd 5-sterren reviews op die tevens ook op de site te lezen zijn.

Feest op zijn kop

Zet het feest in Roosendaal op zijn kop door het inhuren van een spetterende goochelaar. Laat je verrassen door de magische acts en interactiviteit. De shows kunnen in 4 verschillende talen worden gegeven: Nederlands, Duits, Engels en Frans. Geen een locatie is een belemmering voor deze goochelaar! Er zijn simpelweg geen grenzen. Hij reist namelijk heel Nederland af om acts uit te voeren.

U kunt Niels Harder boeken voor zakelijke en privé evenementen. Denk hierbij aan een verjaardag, bruiloft, grote bedrijfsfeesten, borrels en nog veel meer.

Crazy Harder is een goochelaar die erg getalenteerd is en vaak benaderd wordt door televisieprogramma’s en bekende Nederlanders.

Crazy Harder laat u en uw publiek geloven in magie. Beleef de magie alsof het echt bestaat!

Boeken goochelaar Roosendaal

Huur deze goochelaar in en maak de magie zelf mee in Roosendaal. Bij het huren van deze goochelaar bent u verzekerd van een spectaculaire en speciale optreden. De show is geschikt voor elk soort publiek en leeftijdscategorie. Voor het boeken van Niels Harder kunt u bellen op 020-2615780.

Volg ons op Facebook

Niels Harder

Waarom Niels Harder boeken op uw event?

vinkWerkzaam door heel Nederland
vinkEen entertainer pur sang
vinkShow voor iedereen, Jong & Oud
vinkBekend van SBS6, TROS en NPO3