020-2615780 info@nielsharder.nl

Komische Goochelaar Tilburg

Huur deze goochelaar in en maak de magie zelf mee in Tilburg.
Goochelaar Tilburg

Goochelaar Tilburg

Goochelaar Tilburg nodig? Bij een goochelaar inhuren in Tilburg is de show geschikt voor alle leeftijden. Crazy Harder heeft al ruim 12 jaar ervaring als beroepsgoochelaar. Laat popster entertainer Crazy Harder het publiek verbazen! Crazy Harder zorgt voor verwondering en laat het publiek achter met een grote lach en een nog groter “wauw”-gevoel. Een aanwinst voor iedere avond. Keer op keer geeft de goochelaar een adembenemende show weg waarin iedereen verrukt is door de act. Het is een komiek die bruist van energie. Er wordt gelachen, gegierd en gebruld door zowel kinderen als volwassenen.

Het huren van deze goochelaar in Tilburg kan voor een gevarieerd publiek. De goochelaar kan iedereen entertainen van 5 tot 99 jaar oud. Bij het huren van deze goochelaar wordt uw evenement een groot succes!

Direct contact met Crazy Harder

Bij het boeken en contact opnemen voor een goochelaar inhuren, krijgt u direct contact met het bureau van Crazy Harder. Dit is erg fijn voor de klant. Hiermee kunnen duidelijke afspraken worden gemaakt en weet men precies wat van elkaar verwacht wordt.

Zowel zakelijke als privé evenementen

Crazy Harder is beschikbaar voor zowel zakelijke als privé evenementen. U kunt hierbij denken aan borrels, bedrijfsfeesten, openingen, bruiloften, verjaardagen etc. Bij elk soort evenement heeft hij passende en schitterende acts. Zijn optredens zijn subliem en adembenemend. Geef uw gasten een onvergetelijke ervaring en herinnering mee!

Boeken goochelaar Tilburg

Huur deze goochelaar in en maak de magie zelf mee in Tilburg. Bij het huren van deze goochelaar bent u verzekerd van een spectaculaire en speciale optreden. De show is geschikt voor elk soort publiek en leeftijdscategorie. Voor het boeken van Crazy Harder kunt u bellen op 020-2615780.

Volg ons op Facebook

Niels Harder

Waarom Niels Harder boeken op uw event?

vinkWerkzaam door heel Nederland
vinkEen entertainer pur sang
vinkShow voor iedereen, Jong & Oud
vinkBekend van SBS6, TROS en NPO3